divendres, 26 d’abril del 2013

3,4,5, de mayo Mercat català Tarragona

Hola a tots,
aquesta setmana us convidem a Tarragona!
Ciutat fundada pels romans sobre el que era un poblat iber anomenat kesse. Va crèixer fins a convertir-se en la capital de la província-colònia romana tarraconense, que ocupava gran part de la peninsula ibèrica. Al llarg dels anys, com moltes de les capitals del pais, ha format part de la cultura visigoda, àrab, l'època medieval, fins arribar a l'època moderna.
Amb monuments i restes de totes aquestes cultures, el marc que ens ofereix la capital del tarragonès és de luxe, per a fer-hi unes passejades, i com no, venir a visitar-nos al nostre forn.
Nosaltres estarem situats dins de la fira catalana per allà la rambla nova.
Us hi esperem!


Hola a todos,
esta semana os invitamos a Tarragona!
Ciudad fundada por los romanos sobre el que era un poblado ibero llamado kesse. Creció hasta convertirse en capital de la provincia-colonia romana tarraconense, que ocupaba gran parte de la península iberica. A lo largo de los años, como muchas de las capitales del país, a formado parte de la cultura visigoda, árabe, la época medieval, hasta llegar a la época moderna.
Con monumentos i restos de todas estas culturas, el marco que nos ofrece la capital del tarragones es de lujo, para darse unos paseos, y como no, venir a visitarnos a nuestro horno.
Nosotros estaremos dentro de la dèria catalana cerca de la rambla nova.
Os esperamos!




Bon dia,
Això és en marxa!
Els primers passejants ja poden gaudir dels artesants i botiguers que desde primera hora som preparant el mercat.
Si us hi voleu acostar i no sabeu ben be on es, només heu de preguntar per el corte ingles, que es ben aprop.


Buenos días,
Esto está en marcha!
Los primeros paseantes ya pueden disfrutar de los artesanos y comerciantes que desde primera hora estamos preparando el mercado.
Si os queréis acercar y no sabéis como llegar, sólo tenéis que preguntar por el corte inglés, que esta bien cerca nuestro.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracies per la teva col·laboració.

Gracias por tu colaboración.